Bauta

LUKA BASI x LESENE HIŠE BAUTA

LUKA BASI x LESENE HIŠE BAUTA

17 julija, 2022Category : Consulting Uncategorized @sl
LUKA BASI x LESENE HIŠE BAUTA

Ali ste vedeli, da je podjetju Bauta za izgradnjo lesene hiše za bivanje, zaupal tudi znan slovenski pevec Luka Basi? Vas zanima kaj nam je Luka Basi zaupal in kakšno ima izkušnjo z nami? Preverite v spodnjem intervjuju.

Kakšna je tvoja bivalna izkušnja v leseni hiši Bauta?

Luka Basi x Lesene hiše Bauta

Moja bivalna izkušnja v Bautini leseni hiši je z eno besedo fenomenalna. Navdušuje nas od A do Ž. Vse kar je v zvezi s hišo, pred hišo, v hiši je super. Nisem si predstavljal, da bo tako, kot nam je bilo obljubljeno oziroma povedano, ne samo to, je še bolje. Tudi kakšna dejstva, ki jih navajava družini ali prijateljem, glede kakovosti bivanja v hiši Bauta, dejansko ne verjamejo, dokler jih ne povabiva na obisk in se prepričajo sami.

Si zadovoljen z izgledom hiše?

Zelo, ful. Sploh, ker je zunaj v barvah, ki so mi zelo všeč, torej kombinacija bele in antracit ter v kombinaciji z lesom, mi je to res nekaj najlepšega. Ravno tako notranjost-bele stene v kombinaciji z lesom in antracit barve. Dizajn in hiša sta taka, da bo izgled vedno “in”, vedno moderen s pridihom klasike.

Lesene hiše za bivanje Bauta

Kakšne so prednosti Bautinih lesenih hiš za bivanje?

Prednosti Bautine hiše je veliko. Tiste, ki vas verjetno najbolj zanimajo so res noro nizki obratovalni storški. Ne boste verjeli, sploh pozimi so bili tako nizki stroški, da še sam nisem mogel verjeti, ampak na to vpliva več dejavnikov. Bauta je skeletna gradnja hiš, torej imamo les in vemo, da je les neverjetno hvaležen naraven material. Les je odličen izolator in tako s pridihom narave prišparaš ogromno.

Imaš kakšen nasvet za potencialne kupce?

Da izberete hišo Bauta, ker je res top in točno tisto kar boste dobili napisano na listih in se boste dogovorili na sestankih bo držalo, kvečjemu vas bodo še dodatno pozitivno presenetili. Prednost je tudi ta, da ste lahko pri skleteni gradnji lesene hiše za bivanje stalno prisotni, saj se vse sestavlja na gradbišču in lahko spremljaš od prvega do zadnjega dne gradnje, ker se hiše ne proizvajajo v proizvodnji, ampak na terenu. Mislim, da je to res fajn, poleg tega pa je komunikacija s celotno ekipo Baute od “ta glavnih” do podizvajalcev bila fenomenalna in tudi to je tisto kar šteje. Da so vedno na voljo, ko jih potrebuješ, ko jih pokličeš se oglasijo, ko imaš butasta vprašanja ti razložijo, tako da jaz mislim, da so res en krasen tim in odlična izbira za novo hišo.

Pevec Luka Basi

Vas zanima še kaj, kar nam je povedal Luka basi? Spremljajte nas in morda vas kmalu presenetimo s kakšnim nadaljevanjem intervjuja.

Dodaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Translate »
Klic