Bauta

KO JE LES SINONIM MODERNOSTI

KO JE LES SINONIM MODERNOSTI

1 decembra, 2021Category : Uncategorized @sl
KO JE LES SINONIM MODERNOSTI

Lesene hiše, alpska pokrajina, pridih domačnosti. Da, vse to vam nudimo v podjetju Bauta, kjer s kakovostnimi materiali, tradicionalno masivno skeletno gradnjo, strokovno predalno nosilno konstrukcijo, strokovnim znanjem in skrbno načrtovano gradnjo poskrbimo, da bo vaša hiša postala dom.

Velikokrat imamo pri lesenih hišah lahko prizvok “starega”, a pri Bauti dokazujemo ravno nasprotno.

S skrbno izbranimi in s kombiniranimi materiali bomo poskrbeli, da bo vaš dom topel, a hkrati lahko tudi izjemno moderen. Tako pri našem podjetju dokazujemo, da modernost ni le beton in škatlasta oblika hiš, a je les in kombinacije z njim tisto, kar vas ne bo pustilo ravnodušnih.

Ali tudi vi sanjarite o romantiki, da bi ob prvem zapadlem snegu prižgali kamin, se ulegli na kavč in se preslikali v leseno hišo? Za to vam ne bo potrebno več v Švicarske alpe, saj vam bo hiša Bauta ponudila točno to.

Živimo v državi, ki je z gozdom pokrita v kar 60%. Pa ste vedeli, da je les ena izmed žepu prijaznejših gradbenih materialov? Prav tako pa je les eden izmed najboljših materialov za oblikovanje in gradnjo. V primerjavi z zidano hišo iz betona je les tisti, ki vam zagotavlja urban in moderen dom v hitrem času, kar se pri uporabi drugih materialov pri gradnji ne zgodi tako hitro.

Če bi se naveličali prostorov hiše (v kar sicer z našo strokovno pomočjo ne verjamemo) je pri leseni hiši najlažje spremeniti in prilagajati prostore. 

Pa lahko leseno hišo barvamo? Seveda, odločitev vsakega posameznika je v kakšni barvi bi imel hišo, opozoriti je potrebno le to, da se zna zgoditi, da se barva iz lesa spira in bledi hitreje. Kljub temu pa prava izbira primerne barve lahko vaš leseni domek spremeni v popolnoma moderno hišo. Prav tako lahko z dobro osvetlitvijo in skrbnim načrtovanjem okolice hiše vaše prijatelje in sosede pustimo odprtih ust.

Glede na zadnje trende gradenj hiš, so ravno lesene hiše sinonim modernosti. Ogromne steklene površine, kombinacija s kamnom, betonom, odprtimi terasami, letnimi vrti in kuhinjami so smernice, ki prepričajo. Prav tako igra z barvami. Temnejše barve in debele obrobe sta še dva izmed trendov, ki jih priporočajo arhitekti po svetu. 

Hiše iz lesa so vedno bolj sinonim za prijeten videz, modernost in občutja brez, da bi pri tem morali delati kompromise zaradi udobja.

Dodaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Translate »
Klic