Bauta

[BAUTA TRENDI]: KATERE NAŠE STVARITVE SO NAM NAJBOLJ PRI SRCU?

[BAUTA TRENDI]: KATERE NAŠE STVARITVE SO NAM NAJBOLJ PRI SRCU?

26 avgusta, 2020Category : Uncategorized @sl
[BAUTA TRENDI]: KATERE NAŠE STVARITVE SO NAM NAJBOLJ PRI SRCU?

V današnjem zapisu delimo naše Bauta simpatije. Naša ekipa se že vrsto let trudi, da bi s svojo kreativnostjo in ljubeznijo do gradnje in topline lesa čim bolj ustregla vašim željam. Kako nam uspeva? Preprosto: pozorno prisluhnemo vašim željam, z vami delimo nasvete in naše izkušnje, se uskladimo, naredimo načrt. Nato pa akcija!

Okolica doma in njegova zunanjost

Kako prijetno je, ko lahko v poletnih dneh sediš zunaj s kolegi. Bi želeli imeti tako urejeno zunanjost doma? Pozor: obstaja nevarnost množičnega obiska prijateljev in svojcev, še posebno, če se odločite za letno kuhinjo!

Bi želeli, da zunanjost vašega doma v celoti ovija les, ali bi lesene opaže raje uporabili pri garaži? Mogoče pa le pri delu vašega doma?

Stopnice na 1001 način

Obožujemo jih, ker prostoru vdihnejo dušo, prostornost in so lahko prava popestritev prostora. Nekdaj so bile stopnice najpomembnejši del starodavnih mogočnih stavb: predstavljale so mističen prehod iz enega prostora v drugega. Pred vhodom v drug prostor je vedno nastopila napeta uvertura, ki jo je oddajalo skrivnostno stopnišče.

Danes so še vedno nekaj posebnega. Se strinjate?

Stopnice, nad katerimi se navdušujejo prav vsi!

“Lesena tla prosim!”

Od naših strank verjetno najpogosteje slišimo, da si želijo lesenih tal. To je zagotovo najpogostejša želja, ki pa jo nato razširijo še na leseno pohištvo, najsi bo to dnevna soba ali kuhinja. Velikokrat pa pozabijo, da gredo lesena tla odlično izražajo svoj karakter prav v paru z njihovim nasprotjem: stropom!

Harmoničen oddih v objemu vašega doma

Pika na i: razvajanje v udobju vašega doma

Veseli smo tudi nekoliko drugačnih projektov. Ste že razmišljali, da bi v svojem domu namestili savno? Seveda ste. Pri nekaterih naših strankah smo sanje spremenili v realnost. Komentarji? Vzdrževanje ni problem, le prostor je treba imeti. 

Popoln odklop od skrbi v mali oazi vašega doma. Rajsko!

Pri Bauti imamo kar nekaj simpatij. Radi vas navdušujemo, z veseljem sprejamamo nove izzive in se trudimo, da bi bili vedno znova boljši. Pri delu nas vodi dejstvo, da bodo v prostorih, ki jih uredimo, uživali vsi družinski člani. Osebe naredijo dom, vendar šele takrat, ko se v prostoru počutijo domače.

Kakšne pa so vaše želje pri urejanju vašega doma in okolice? 

Dodaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Translate »
Klic