SODELOVANJE Z ARHITEKTOM MATEJEM GAŠPERIČEM

Pri gradnji marsikatere lesene hiše za bivanje smo sodelovali z uveljavljenim arhitektom Matejem Gašperičem. Kaj pravi o našem sodelovanju?

“Menim, da je pri snovanju lesene hiše zelo pomembno, da se arhitekt zaveda, da lesene hiše za bivanje ne dela zase, ampak vedno dela za nekoga. Da vse to realizira pa potrebuje resnega in zanesljivega partnerja. Narisati se da marsikaj, a mora nekdo imeti tudi znanje, da to naredi tako dobro kot si arhitekt zamisli ali še boljše. 

sodelovanje z arhitektom Matejem Gašperičem

Bauta je kvalitetno in zanesljivo podjetje, predvsem pa podpirajo mene, kot projektanta in naročnike v tem, da se želje, ki si jih zamislimo dejansko realizirajo. Moja izkušnja je, da jim ni odveč vložiti čas in trud, da res rata, to kar sem si jaz zamislil in kar si naročnik želi.” 

lesene hiše Bauta - arhitekti

Z Marjanom imava interno šalo, ko pride na gradbišče in mi reče “Matej, kako si si pa to zamislil?”, pa jaz že vem, da je on to videl, razmislil in predvidel, kako bi bilo lahko boljše. Meni je iskreno s podjetjem Bauta izredno lepo delat. Morda se sliši, kot reklama, a to je resnica.

  • info@bauta.si
  • 4207 Cerklje na Gorenjskem