menu

DVOJČEK V CENTRU CERKELJ

PRAVI ČAS ZA PRAVO IZBIRO


Dvojček v centru Cerkelj na Gorenjskem ponuja vse, kar si za svoj dom želite

 

Sončna lokacija, vpeta med letališče Ljubljana (5km) in smučišče Krvavec (4km), v samem centru kraja Cerklje na Gorenjskem, v občini, kjer se po statističnih podatkih živi najbolje v Sloveniji, z odlično infrastrukturo v neposredni bližini (vrtec, šola, trgovina, zdravstveni dom, banka, pošta,…) in bližnjim dostopom do AC priključka, omogoča veliko prostočasnih aktivnosti tako poleti kot pozimi in bo zadovoljila tudi vaše najzahtevnejše želje. 


Dva sodobno zasnovana objekta, vsak s po dvema stanovanjskima enotama, zasnovana po načelu trajnostne in varčne lesene skeletne gradnje, izpolnjujeta tudi pogoje za pasivni energijski razred A1 (pasivna izvedba do 10 kWh/m2a). Na voljo je 157 m2 neto bivalne površine, P+1+M, na zemljiščih od 250-420 m2.

 

Enote so grajene do tretje podaljšane faze, ki vključuje zunaj zaprt objekt, z zunanjo ureditvijo ter z možnostjo sodelovanja pri finalizaciji enote do vselitve. Pričetek gradnje maj 2019.

 

 

Bauta - Kakovost bivanja

 

 

CENA:


216.000,00 EUR z ddv

 

Po dokončanju objekta je možno pridobiti subvencijo Eko sklada v višini 16.500 eur, ki ni všteta v ceno!Struktura cene:


71.000 eur z ddv - zemljišče, gradbena dokumentacija, kom. prispevek, takse

29.500 eur z ddv - temeljna plošča za hišo in teraso, samostojni komunalni priključki (elektrika, voda, javna kanalizacija, optika), asfaltirano dvorišče, smetarnik, zatravljena okolica, ograja

115.500 eur z ddv - zunaj zaprt objekt

 


Opcije:


• Nadstrešek v skladu s PZI načrtom, 9.500 eur z ddv

• Finalizacija objekta od 500 eur/m2 dalje  

 

 


 

Tloris objektov 

DODATEN OPIS:


Konstrukcija in izolacijski materiali


Enoti sta grajeni v leseni skeletni konstrukciji z uporabljeni lesnimi izolacijskimi materiali (lesna volna, lesna vlakna, lesne vlaknene plošče). Način gradnje zagotavlja najvišjo Kvaliteto bivanja, s poudarkom na lesnih materialih, ki zagotavljajo 14 urni temperaturni fazni zamik in idealno vlago v prostoru. 


Po finalizaciji objekta po PZI načrtih, ki med drugim vključujejo ogrevanje s TČ ter centralno prezračevanje, je možno pridobiti subvencije Eko sklada v višini 16.500 eur (Najvišji energijski razred do 10 kWh/m2a + subvencija za lesena okna).

 

Stavbno pohištvo in senčila

Alu/les stavbno pohištvo proizvajalca M Sora, vhodna vrata proizvajalca Inotherm in zunanja Krpan senčila proizvajalca Tehrol.

 

Strešna kritina

Zelo kvalitetna Alu kritina PREFA »romb«. 


Dimnik

Dimnik z oblogami in zaključki.

 

Fasada in zaprti napušči na stavbi in opcijsko na nadstrešku

Kombinacija kontaktnega fasadnega sistema in lesene macesnove prezračevane fasade.

 

Okolica


Asfaltiran dovoz, ozelenjena okolica objekta, smetarnik, žična ograja, samostojni priključki na javno kanalizacijo, vodovodno, električno in optično omrežje.

 

   

 

 

 

 

 

 

 

Dvojček v centru Cerkelj

 

Tloris obeh objektov:

 

Tloris Objekt 1Tloris Objekt 2


Lokacija:


Za več informacij stopite v stik z nami: info@bauta.si ali nas pokličite na telefonsko številko 041-326-376 (Grega).