Dvojček v centru Cerkelj

CERKLJE NA GORENJSKEM, CENTER

Sodobno zasnovane 4 enote v dveh dvostanovanjskih stavbah, 158 m2 neto bivalne površine, P+1+M, na zemljiščih od 250-420 m2. Pričetek gradnje julij 2019, možna vselitev spomladi 2020. 

Lesena skeletna pasivna gradnja v centru kraja Cerklje na Gorenjskem, z odlično infrastrukturo v neposredni bližini (vrtec, šola, trgovina, zdravstveni dom, banka, pošta,…). Enote so zgrajene do faze, ki vključuje zunaj zaprt objekt z gotovo fasado in nadstreškom in z zunanjo ureditvijo. 

Energijski razred A1: Pasivna izvedba do 10 kWh/m2a

Cena 225.500,00 EUR z ddv

Za objekt je možno pridobiti subvencijo Eko sklada v višini 16.200 eur, ki ni všteta v ceno!

Struktura cene:

71.000 eur z ddv – zemljišče, gradbena dokumentacija, kom. prispevek, takse 

29.500 eur z ddv – temeljna plošča za hišo in teraso, samostojni komunalni priključki (elektrika, voda, javna  kanalizacija, optika), asfaltirano dvorišče, smetarnik,  zatravljena okolica, ograja

115.500 eur z ddv – zunaj zaprt objekt

9.500 eur z ddv – nadstrešek za dva avtomobila v skladu s PZI načrtom

DODATEN OPIS:

Lokacija

Enote se nahajajo v centru kraja Cerklje na Gorenjskem, občini, kjer se po statističnih podatkih živi najbolje v Sloveniji, z odlično infrastrukturo in bližnjim dostopom do AC priključka. Oddaljenost od Ljubljane 20 km, Kranja 10 km, Letališča Brnik 4 km, 4 km od rekreativnega centra Krvavca, ki omogoča veliko prostočasnih aktivnosti tako poleti kot pozimi. 

Konstrukcija in izolacijski materiali

Enote so grajene v leseni skeletni konstrukciji z uporabljeni lesnimi izolacijskimi materiali (lesna volna, lesna vlakna, lesne vlaknene plošče). Način gradnje zagotavlja najvišjo Kvaliteto bivanja, s poudarkom na lesnih materialih, ki zagotavljajo 14 urni temperaturni fazni zamik in idealno vlago v prostoru. 

Po finalizaciji objekta po PZI načrtih, ki med drugim vključujejo ogrevanje s TČ ter centralno prezračevanje, je možno pridobiti subvencije Eko sklada v višini 16.200 eur (Najvišji energijski razred do 10 kWh/m2a).

Stavbno pohištvo in senčila

Alu/les stavbno pohištvo proizvajalca M Sora, vhodna vrata proizvajalca Inotherm in zunanja Krpan senčila proizvajalca Tehrol.

Strešna kritina

Zelo kvalitetna Alu kritina PREFA »romb«. 

Dimnik za kamin

Dimnik z ognjevarnimi oblogami in zaključki.

Fasada in zaprti napušči na stavbi in na nadstrešku

Kombinacija kontaktnega fasadnega sistema in lesene macesnove prezračevane fasade.

Okolica

Asfaltiran dovoz, ozelenjena okolica objekta, smetarnik, žična ograja, samostojni priključki na javno kanalizacijo, vodovodno, električno in optično omrežje.

Ključ v roke

Možen je dogovor dokončanja objekta na ključ

  • info@bauta.si
  • 4207 Cerklje na Gorenjskem